Hlavní obsah
Článek

Veronika Kubařová není jediná, která se v nové české komedii Můj vysvlečenej deník obnažuje. Svoje mladé tělo v plavkách předvede ve filmu i neteř Lukáše Vaculíka (61) Šárka Vaculíková. A je se rozhodně na co koukat! Podívejte se ostatně sami do fotogalerie.

Jeden z holčičích mejdanů v novém snímku, který právě vstoupil do kin a jenž pojednává o životě dnešních teenagerů a jejich láskách, vztahu k sexu, alkoholu a marihuaně se pořádně zvrtne. Odehrává se v kašně a kromě Šárky Vaculíkové, která také září v seriálu První krok, se odhalí další dvě sexy tělíčka hereček - Veroniky Kubařové a Sandry Černodrinské.

A právě Vaculíková se ve scéně na veřejnosti vysvlékne do půl těla, bujaře se nalévá šampaňským a dovádí ve fontáně. Mejdan se točil v obchodním centru za plného provozu a náhodní kolemjdoucí si při pohledu na polonahé dívky museli užít.

„Naše holčičí trio se usmíří a nakonec se opijeme a blbneme – lezeme na co se dá, a pak se skoro nahé koupeme ve fontáně. Bylo to super,“ rozplývá se představitelka Andy. Tu hlavní hrdinka ve svém deníku popisuje: Líbala se jednou v životě. I když neteř Lukáše Vaculíka říká, že ona sama se už líbala víckrát..

Ve filmu dojde ke 118 polibkům, 101 objetí, na place se objeví 39 zamilovaných komparzistek (všechny se zamilují do zpěváka kapely Koblížci Josieho). V Mym vysvlečenym deníku se také vypilo osmnáct panáků, vykouřily čtyři jointy a snědly dva jogurty.

Reklama

Další články

Načítám