Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejaktivnějších celebrit na sociálních sítích Nicole Scherzinger (45) se podělila se svými sledujícími o to, jak tráví poslední dny. Společně s přítelem Thomem Evansem se vydali do Austrálie, kde si s přáteli vychutnávají krásného počasí a koupání.

K tomu pochopitelně patří i fotky v bikinách, které zpěvačka sdílí často a ráda, ale tentokrát se zřejmě nedočkala komentářů, které by ji potěšily.

Sexy brunetka původem z Havaje se předvedla v černých vysoce vykrojených tangách a vrchním díle bikin značky Camilla za 233 liber (6300 korun). S Thomem pak nahodili pár sexy póz. Jejich romantická idylka v Sydney ale rozhodně nebyla všem po chuti.

Lidé nenechali nit suchou jak na zpěvačce, tak na bývalém profesionálním ragbistovi, kterého vnímají jako podpantofláka, který zapózuje, jak si jeho partnerka usmyslí. Lidé se také shodují, že se jim Nicole zdá extrémně sebestředná.

„Thom musí být z toho všeho já já já už unavený,“ míní jeden z komentujících. „Vidím, že Thom byl znovu jmenován do své oficiální role hlavního Insta ředitele pozérů,“ píše další, zatímco jiný naráží na její kariéru v kapele PussyCat Dolls s menší obměnou: „PussyCat Dull.“ (dull - v překladu hloupý, tupý).

„Je pořád celkem žhavá, ale už začíná vypadat na svůj věk,“ zní jeden z mírných příspěvků vyjadřující se k její postavě v porovnání s obličejem, kterých je u článků také požehnaně. Jak je vidět, zavděčit se lidem nějakým příspěvkem na sociálních sítích, zvlášť v době tak populárního trollingu, není vůbec snadné...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám