Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ed Sheeran (33) se nebojí zveřejnit i okamžiky svého života, které by jiní lidé raději nechali pod pokličkou. V novém dokumentu byl natočen, jak pláče ve chvíli, kdy se dozvěděl o smrti kamaráda a současně byl jeho těhotné manželce odhalen tumor.

Příběh Eda Sheerana je jako z pohádky. Když byl malý, koktal a rozhodně si nikdo nemyslel, že by se jednou mohl stát velkou hudební hvězdou. Zpěvák se ale nenechal odradit a v současné době ho milují miliony lidí. Přesně takhle začíná dokument The Sum Of It All, který odvysílá platforma Disney+. Lidé v něm uvidí dosud nezveřejněné záběry z Edova dětství i jeho cesty ke slávě.

Kromě šťastných okamžiků z jeho života ale fanoušci uvidí i období, kdy byl totálně na dně. Jeho nejlepší přítel Jamal Edwards loni tragicky zemřel po zástavě srdce způsobené kokainem a alkoholem. A aby toho nebylo málo, v té době měl Ed Sheeran také obavy o svou ženu Cherry, které byl během druhého těhotenství objeven tumor a lékaři ji až do porodu nemohli léčit. Zpěvák propuká pláč nejen v soukromí auta, ale také na pódiu před stovkami svých fanoušků.

Smutné období se mu nakonec podařilo překonat a dnes už si Sheeran opět užívá přízně svých fanoušků, kterých má jen na Instagramu téměř 43 milionů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám