Hlavní obsah
Článek

Kdepak směšný zelený mužíček s kloboučkem s fáborky. Vodník v podání Daniela Hůlky (55) bude pořádně charismatický muž. "Já si nepřál ani tu směšnou polohu, ale také ne úplně civilní. Myslím, že takhle je to akorát," řekl Super.cz zpěvák na představení kostýmů pro nové uvedení opery Rusalka, kterou spoluprodukuje i jeho manželka Barbora.

Rusalka bude mít sice v pátek premiéru v divadle Hybernia, ale v plánu jsou hlavně letní scény. Divákům tvůrci vyšli vstříc zkrácením opery na hodinu pětapadesát minut, o árie ale nepřijdou, jak Dan vysvětlil v našem rozhovoru. Užijí si i krásné kostýmy zpěvaček. "Sám jsem je takhle viděl poprvé a vypadají úžasně. Jen se bojím, abych při pohledu na ně nezapomněl text," smál se Hůlka.

Rozebrali jsme s ním i to, že jelikož mu manželka dělá i manažerku, má ho kompletně pod kontrolou. Jak mu to vyhovuje? "Vymyslel jsem nový termín a Barborce říkám manaželka. Vyhovuje mi to naprosto, protože mi dokázala geniálně zorganizovat čas. Díky ní už nejsem chaotik a nechodím pozdě. Navíc se o mě krásně stará, výborně a zdravě mi vaří, celkově mi to prospívá. Manželství a rodičovství mi úplně změnilo pohled na svět," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám