Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lisa Rinna (59) se proslavila v amerických seriálech, kde proslula nejen svým hereckým uměním, ale také chirurgy upraveným vzhledem, čímž se netají. Teď se fanoušky snažila uchvátit obřím výstřihem, bohužel ale tvrdě narazila.

Lisu Rinnu a její plné rty si jistě pamatuje každý fanoušek seriálu Melrose Place. Později se herečka proslavila i v reality show Paničky z Beverly Hills, ze které ale nedávno odešla. Možná i proto se snaží udržet pozornost svých fanoušků všemi možnými způsoby a jeden z nich je vystavování vlastního těla.

Lisa se netají tím, že jí k jejímu vzhledu pomáhají odborníci na krásu. V minulosti přiznala, že má výplň ve rtech, botox a také silikonová ňadra. A právě ta ukázala v sérii fotek vytvořených v kuchyni před lednicí. Herečka se oblékla do zlatého overalu s velkým výstřihem a předvedla několik různých póz, včetně jedné, kdy se předklonila a vidět bylo téměř vše. Fanoušci její snahu ale příliš neocenili.

Lisa Rinna pózuje v kuchyni

„Najděte si nějakého koníčka. Focení sama sebe v kuchyni je infantilní,“ napsal jeden ze sledujících. „Nechápu, co je to za módu zdůrazňovat svoje žebra a klíční kosti,“ přidal se jiný. „Vy máte poměr se svou lednicí? Vidím, že jste nevyčistila dveře. Místo toho, abyste chodila na každou módní přehlídku, si radši ukliďte,“ vyjádřil se další. „Je to tak směšné. Takové sra*ky dělat nemusíš,“ píše herečce jiný sledující.

Lisa by si tak příště měla lépe promyslet, čím se před svými fanoušky rozhodne blýsknout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám