Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a modelka afroasijského původu Karrueche Tran se podělila o dojemné gesto, kterým vzdala hold svému milovanému tatínkovi Devonu Mintersovi, který před několika týdny zemřel.

Čtyřiatřicetiletá Karrueche se proslavila mimo jiné seriálem Drápy, ale do povědomí se dostala již v roce 2011 především vztahem s bouřlivákem Chrisem Brownem, jenž pár let pendloval mezi ní a Rihannou.

Nyní se s fanoušky na Instagramu podělila o to, jak k části popela svého v lednu zesnulého tatínka, umístěného do kulaté nádobky s květinami, připojila svůj dlouhý cop vlasů. Herečka přidala na sociální síť snímek krátce předtím, než obojí nechala odplout po hladině oceánu.

„Nastal čas, abych vypustila spoustu staré energie... Vždycky jsem si chtěla zkrátit vlasy, ale nikdy jsem na to neměla koule. Cítím se tak svobodná a upřímně jsem si to zamilovala. To, že jsem mohla nechat své vlasy plout v oceánu s částí popela mého tatínka, bylo kouzelné,“ připsala ke snímku Tran, která se rovněž podělila o video, kde jí její kadeřník Cesar Deleon Ramirez stříhá její dlouhý cop.

Reklama

Další články

Načítám