Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédský herec Alexander Skarsgård (46) a jeho partnerka, krajanka Tuva Novotny (43), jsou velcí tajnůstkáři. Nejenže dosud oficiálně nepotvrdili, že tvoří pár a nikdy spolu nedorazili na společenskou akci, ale dokonce utajili před světem i příchod prvního potomka.

O možném narození jejich prvního dítěte se sice spekulovalo již loni v listopadu, a to když byl Alexander spatřen, jak v ulicích New Yorku drží novorozeně zabalené do deky v náručí, ale pár se k informacím nijak nevyjádřil.

I nyní došlo k potvrzení v podstatě náhodou. Stalo se tak během jeho účasti na premiéře čtvrté série úspěšného seriálu Boj o moc v New Yorku, kde mu reportér pořadu Entertainment Tonight pogratuloval k přírůstku do rodiny. Načež herec odpověděl jednoduše: „Mockrát vám děkuji.“ Poté ukázal roztomilé plyšové zvířátko, které na premiéře dostal a dodal: „Tohle jsem dostal na červeném koberci, děkuji, děkuji.“

Alexander začal být s hereckou kolegyní, jejíž tatínek pocházel z Prahy (proto jméno Novotny), spojován začátkem loňského roku. Společně hráli v televizním seriálu Larse von Triera Království.

Další články

Načítám