Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská celebrita Zuzana Plačková (32) se jako jedna z mála nebojí ukázat, kolik vydělává. Zveřejnila honoráře za své instagramové spolupráce. Za kolik si můžete Zuzanu objednat? Připravte si pořádně tučnou sumičku.

"Otvírám pár spoluprací na tento rok pro filmy, nejlépe dlouhodobé spolupráce," napsala k ceníku Plačková. Za patnáctisekundové stories zaplatíte 48 tisíc korun, za minutové 84 tisíc korun. Pokud byste chtěli, aby vaše reklama byla na zdi jejího profilu, budete muset sáhnout do peněženky ještě hlouběji.

"Za post a reels 240 tisíc korun, za post a stories 264 tisíc korun," dodala Plačková s tím, že ceny jsou za dlouhodobé spolupráce.

Maminka syna Diona se po zveřejnění dočkala také drsných zpráv, že už jí zřejmě nevynáší její podnikání. Plačková odpověděla velmi drsně. "Když se vyjadřují matky na mateřské... Proč si nevydělat dalšího půl miliónu jen tak?! To vaše makovice nepochopí. A někdo musí vydělávat a platit daně, aby bylo na ty vaše mateřský," dodala Plačková, která je momentálně na dovolené v Dubaji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám