Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Katie Holmes (45) se poslední dobou stále častěji objevuje nenalíčená a často i v podivných modelech. Ačkoli je jí teprve třiatřicet, při pohledu na její tvář bez make-upu se zdá, že má nakročeno minimálně ke čtyřicítce. Povislá pleť s prvními vráskami a šediny ve vlasech k mladistvému vzhledu jistě nevedou a v Hollywoodu jsou něčím nevídaným. Katie totiž jako jedna z mála nepodlehla touze po dokonalosti a zastavení stárnutí pomocí plastických operací.

Katie, o níž se spekuluje, že by mohla být podruhé těhotná, a malou Suri (6) by tak s Tomem Cruisem (61) potěšili sourozencem, si ve čtvrtek zašla s přáteli do místní pekárny. Později si vyfotila skupinku kolemjdoucích dětí, zastavila se u trafiky a prohlížela si titulní strany některých magazínů. Rovněž se zadívala do výlohy obchodu, kde prodávají vše za 99 centů. Katie si zkrátka rozhodně na 'hogo fogo' celebritu nehraje, a to je na ní velmi sympatické.

Reklama

Další články

Načítám