Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady! Královna Instagramu Selena Gomez (31) je zpátky. Jako první ženě se jí podařilo pokořit hranici 400 milionů sledujících. Herečka a zpěvačka tak za sebou nechala i dosavadní nejúspěšnější ženu na této sociální síti Kylie Jenner (26). Ta je aktuálně se svými 381 miliony sledujících mezi slavnými ženami na druhém místě.

Pokoření tohoto milníku se jí přitom podařilo dosáhnout díky sporu, do něhož je zatažena i starší sestra Kylie – Kendall Jenner (28) a především pak Hailey Bieber (27), manželka Selenina ex Justina Biebera (30). Jejich rošády na sociálních sítích upevnily fanouškovskou základnu Seleny, a naopak Hailey a Kendall o několik milionů followerů přišly.

Na úspěch z roku 2017 se sice Seleně už nejspíš navázat nepodaří, ale i tak jde pro Gomez, která navíc nějaký čas nechala sociální sítě v útlumu, o famózní úspěch. Před šesti lety se totiž bývalá hvězda kanálu Disney stala nejsledovanější celebritou na světě.

Následující rok už ji ovšem předstihl portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo. Ten má aktuálně již 563 milionů sledujících. Druhou příčku zaujímá jeho kolega z Argentiny Lionel Messi se 443 miliony sledujícími, a třetí příčku si tak nyní drží právě Selena Gomez.

Reklama

Další články

Načítám