Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na televizní diváky stanice CBS čekal v sobotu ráno nehezký pohled. Meteoroložka Alissa Carlson Schwartz (46) omdlela v přímém přenosu, těsně předtím, než měla ohlásit, jaké Los Angeles čeká počasí.

Carlson Schwartz seděla za stolem, když ji kolegyně vyzvaly ke zprávám o počasí. Moderátorce se ale udělalo nevolno, protočily se jí panenky a omdlela. Nejdříve se jí hlava svezla na desku stolu, poté spadla na zem. Při pádu se udeřila do hlavy.

Když ve studiu přítomným moderátorkám Nichelle Medině a Rachel Kim došlo, co se stalo, běžely kolegyni pomoci a zavolaly lékaře. Web TMZ uvádí, že v tu chvíli se živý přenos zastavil a stanice odvysílala předtočené materiály.

Odpoledne naštěstí přišla dobrá zpráva, Alissa Carlson Schwartz se ozvala fanouškům na sociální síti s tím, že bude v pořádku.

Není to přitom poprvé, co Carlson Schwartz při vysílání skolila zdravotní indispozice. V roce 2014 začala zničehonic zvracet.

Reklama

Další články

Načítám