Hlavní obsah
Článek

Herečka Scarlett Johansson (39) si posteskla, že její sexuální život je mnohem nudnější, než si mnozí myslí. Proto nerada na toto téma mluví v rozhovorech. Prý nemá co povídat a všechny by tím akorát otrávila. Hollywoodská hvězda je přitom čerstvě zamilovaná do reklamního režiséra Nata Taylora.

S ním randí už půl roku. Přesto je její sexuální život stále nudný. „Myslím, že má přitažlivost je vedlejším produktem toho, že mám prostě výrazné křivky. Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, tedy vyjma toho, když se mě pořád někdo ptá na sexuální život. Opravdu na to nemám co říct, protože je nudný,“ tvrdí Scarlett.

Po rozpadu manželství s Ryanem Reynoldsem, s nímž se rozešla před Vánocemi 2010, loni na jaře chvíli chodila s Seanem Pennem. Ten prý ale posloužil pouze jako útěcha v těžkém období. Teprve vztah s Taylorem přinesl herečce šťastné období.

„Všechno je teď opravdu skvělé. Je to dobré období. Zažívám klid. Relativní pokoj. Chci jen pracovat na věcech, které jsou náročné, a když nepracuju na věcech, které jsou náročné, chci si vyrazit s lidmi, s nimiž jsem ráda, tak teď žiju. Myslím, že tento rok bude velmi zajímavý,“ svěřila Scarlett, jež musela po rozvodu s Ryanem čelit útokům médií a zveřejnění svých intimních fotografií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám