Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) exceluje v muzikálu Kat Mydlář. Jen pár týdnů před premiérou mu ale hrozilo, že dostane z divadla Broadway okamžitého padáka. "Vedení divadla štvalo, že to přehání s marihuanou a pitím. Nemohl se soustředit na zkoušky, nechodil na ně, protože byl údajně neustále nemocný s angínami. Šlo to s ním z kopce. Byl jen pár kroků od vyhazovu," sdělil Super.cz zdroj ze zákulisí divadla.

Že je Daniel vášnivým kuřákem "trávy", se všeobecně ví. Tentokrát to však s jejím užíváním patrně přehnal. "Měl nějaké psychické problémy a řešil si je tímto způsobem. Byl však naší největší hvězdou. Šéfové proto jeho excesy dlouho snášeli. Pohár trpělivosti ale nakonec přetekl. Dan dostal nůž na krk. Řekli mu ať se okamžitě vrátí na zem a začne pracovat, jinak bude muset skončit," tvrdí důvěryhodný člen souboru divadla.

Varování se naštěstí neminuly účinkem. Hůlka šel totiž do sebe a jeho výkon podle návštěvníků od představení k představení stoupá.

Problémy s Hůlkou potvrdil i producent divadla Oldřich Lichtenberg. "Něco takového tam bylo, ale je zbytečné se v tom pitvat. Daniel zkoušky zvládl a je prvotřídní. I díky němu se muzikál mimořádně povedl," tvrdí Hůlkův šéf.

Další životní krizi tak majitel podmanivého hlasu přežil prakticky bez úhony.

Reklama

Další články

Načítám