Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) zabalila kufry a odletěla na pár dní směr Miami. Se svou sestrou Denisou a maminkou Šárkou doslova milují dámské jízdy a dovolené pravidelně tráví spolu. Půvabná Natálka má ráda pohyb, a proto jí nedělá žádný problém pochlubit se vypracovanou postavou.

Pustila se tak do sexy focení jen v plavkách, na kterých ukázala své dokonalé křivky a fotku svého zadečku. „Na Miami jsem po třech letech a je to neskutečná nostalgie, protože jsme na toto místo jezdili každé léto už od mých pěti let,“ sdělila pro Super.cz Natálie. Natálka se svou sestrou Deniskou jsou vášnivými cestovatelkami. Začátkem letošního roku trávily dovolenou ve slunné Dubaji.

„Moc si to tu s maminkou a ségrou užíváme. Jsme tu jen na týden, protože nás v ČR zase čeká spousta práce, ale i tak je strašně fajn na chvilku vypnout, a to ještě na našem oblíbeném místě,“ dozvěděli jsme se dále.

Po příletu má Natálie ve svém diáři naplánované představení muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway a také netrpělivě čeká na výsledku konkurzu do připravovaného muzikálu Troja, kde aspiruje na jednu z hlavních rolí.

Reklama

Další články

Načítám