Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Julie Slováčková (28) vyrazila za hranice Česka, konkrétně do Itálie. Avšak nevyrazila za teplým počasím, ale do horského průsmyku Passo del Tonale, kde si kromě práce užívá i zasloužený odpočinek.

Kdo zpěvačku zná, tak ví, že si v posledních letech oblíbila otužování, na které si našla čas i v Itálii.

„Já jsem se začala poprvé otužovat po covidu v roce 2020, kdy mě k tomu přivedl producent naší první desky, abych ji vůbec nějak dozpívala, jelikož to s tím dechem a kašláním po zdravotní stránce teda nebylo úplně easy peasy. Od té doby jsem tomu střídavě propadla a střídavě to nesnášela,“ napsala Anna k příspěvku, kde pózuje na terase hotelu v jednodílných plavkách a s čepicí na hlavě. Úchvatný je také výhled na zasněžené hory.

„Teď jsem se k tomu (otužování) po nějakém měsíci na horách znova vrátila a jako na potvoru se mi vrátila i chřipka, kterou jsem pár týdnů zpět asi podcenila, nebo nevím. Každopádně se všichni ve zprávách shodujeme na tom, že na imunitu (a hlavně psychiku!) je to jedna z nejlepších věcí, co jsme kdy vyzkoušeli,“ dodala známá blondýnka, která je na horách nejen s přáteli, ale také s otcem Felixem Slováčkem (80) a starším bratrem Felixem Slováčkem mladším, se kterými si střihla společný koncert.

Reklama

Další články

Načítám