Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková (62) se rozhodla vzít právo do svých rukou a bojovat za svou pravdu. Nejenže podává žalobu kvůli kauze údajné nevěry jejího nastávajícího zetě Mirka Dopity, který měl mít podle médií v úmyslu, že zahne její dceři Agátě Hanychové, navíc vyráží do boje i za svou čest zodpovědné matky šestileté Kordulky. „Udělali ze mě krkavčí matku a ublížili Kordulce. To jim nedaruju!“ zlobí se paní Veronika.

O té nedávno jisté médium psalo, že odložila šestiletou holčičku do ústavu a za celou dobu si nenašla čas, aby ji navštívila. „Šlo o léčebnu a ne o ústav, jak pejorativně psali. Byla tam s očima. Panuje tam přísný režim, návštěvy jsou povoleny jen v neděli. Přemluvila jsem je, abychom mohli jezdit i v sobotu a celá rodina, včetně psa a strejdy z Brna jsme jako Hujerovi jezdili každý víkend a přespávali tam v hotelech, jen abychom tam mohli být s malou,“ čílí se hvězda seriálu První krok.

Její Kordulce prý článek ublížil i ve škole, protože spolužáci slyšeli o jejím pobytu v domnělém ústavu od rodičů a nejmladšímu dítěti herečky se posmívali. „I když jsem soudy s bulvárem několikrát prohrála s odůvodněním, že články mi dělaly reklamu, tenhle vyhraju,“ říká rozhodně Žilková.

Ta se zkrátka jako lvice rozhodla srdnatě bránit své děti a jen ten, kdo ji zná blíž, dobře ví, že půjde klidně i přes pomyslné mrtvoly, jen aby dosáhla svého.

Reklama

Další články

Načítám