Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na několika zahraničních serverech bylo možné v minulých dnech narazit na fotografii, na níž je vyobrazena nahá žena v kuchyni, jak připravuje vajíčka. A ženou na snímku má být údajně Kim Kardashian (43). To ale samotná hvězda včetně jejího mluvčího odmítají.

Snímek byl poprvé uveřejněn na blogu TheDirty.com odkud se přesunul na server Media Takeout a následně i dále. Nejen, že brunetce na snímku téměř není vidět do tváře, ale i titulek u fotky nevypadá příliš důvěryhodně, stojí v něm: ‚Šokující fotka: Nahá Kim Kardashian dobyla internet... A je to starý snímek... Předtím, než si nechala udělat poprsí!!!‘

Mluvčí Kim Kardashian rovněž uvedl: „Není to ona. Ani to nevypadá jako ona.“ Samotná Kardashian skandál ani příliš komentuje a náladu si jím rozhodně kazit nenechá, jak bylo vidět například během čtvrtečního oběda, na který vyrazila se svým kamarádem Jonathanem Chebanem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám