Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to je překvapení! Kevin ze Sám doma Macaulay Culkin (43) se stal dvojnásobným otcem. Hercova snoubenka Brenda Song porodila druhého syna. Dostal jméno Carson.

Zprávu přinesl web US Weekly s tím, že chlapec přišel na svět už loni koncem roku. Pár už vychovává dvouletého Dakotu. I jeho narození se obešlo bez pozornosti médií, šťastnou zprávu tehdy zveřejnili rodiče v prohlášení. Loni v lednu se Culkin a Song zasnoubili.

O jejich vztahu se začalo mluvit v létě 2017, o svém soukromí herce příliš nehovoří. „Je to skvělé! Všechno je krásné a jsem šťastná,“ uvedla pouze herečka.

Culkin za sebou má obrovskou slávu, kterou mu přinesl film Sám doma a jeho pokračování, s tím ale souvisel i obrovský tlak na jeho osobu. O ten nestál, a tak se ze světel reflektorů svého času stáhl. Spekulovalo se o jeho potížích s drogami, herec uvedl, že sice má nějaké zkušenosti, závislost ale vyvracel.

„Hrál jsem si s ohněm, abych tak řekl. Ale nikdy jsem nebyl v léčebně nebo nic podobného. Nikdy jsem se nemusel nikam uklidit. Jednou nebo dvakrát jsem se přistihl, že si to až moc užívám, ale nikdy jsem neklesnul tak hluboko, že bych potřeboval něčí pomoc,“ uvedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám