Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Havránek alias Pítr měl v Survivoru skvělý herní start, ale hořký konec se skrytou imunitou v kapse, kterou zřejmě z určité naivity nevyužil. Tuhle chybu ostatně sám přiznal po příletu do České republiky.

Petr se dostal v očích diváků i do poměrně nemilé situace. Televize Nova z něj totiž udělala tak trošku nevěrníka, ač se ničeho nedopustil.

Vše začalo krátkou videoukázkou, na které tráví v Survivoru čas se svou ex Andreou Bezděkovou (29). Tyhle až zákeřně vytvořené záběry pak televize pustila jeho nic netušící přítelkyni Gabriele Gášpárové (23), která nakonec pod určitým tlakem neudržela slzy, ač s touto situací zřejmě počítala, stejně jako Pítr.

„Počítal jsem s tím, že by to mohlo přijít. Řešil jsem to s Gabčou i s Andreou. Byli jsme nejsnazší terč, jak tam vyvolat takovou iluzi, což je v mých očích úsměvné, ale zároveň mě to vůbec netrápí. Já a Andrea víme, kde jsou ty hranice, moc dobře ví, že mám Gabču. Odjíždím s úplně čistým svědomím. Ale mrzí mě to kvůli Gabči. Bavili jsme se o tom, že pokud něco takového nastane, tak ať se nenechá ovlivnit,“ řekl Pítr po příletu z Dominikánské republiky na Nově.

Reklama

Další články

Načítám