Hlavní obsah
Článek

Navzdory nedávné náhlé smrti své dcery Lisy Marie Presley (†54) se herečka Priscilla Presley (77) chystá odstartovat turné své talk show. Řeč v ní bude o jejím mimořádném životě. Slibuje mluvit o historkách ze soukromí a zveřejnit dosud neviděné záběry z jejího profesního i osobního života včetně manželství s králem rokenrolu Elvisem Presleym (†42).

Otázkou je, zda se pustí i do aktuálního tématu - boje s vnučkou Riley Keough (33) o Elvisovy miliony. Původně totiž Lisa Marie ustanovila jako správkyni svého majetku matku a někdejší manažerku, nicméně poté rozhodnutí změnila. V případě její smrti tak padá správa financí na její dvě starší děti, dceru Riley a syna Bena, který bohužel před pár lety zemřel, spáchal sebevraždu. A po dosažení plnoletosti také na její nyní čtrnáctiletá dvojčata Harper a Finley.

Priscilla dle svých slov netušila o změně vůle své dcery a začala proti rozhodnutí podnikat právní kroky. Její vnučku Riley to prý šokovalo. Dokument je podle Priscilly neplatný a potenciálně podvodný, babička populární herečky pochybuje o jeho autenticitě.

Právní kroky začala činit jen čtyři dny po pohřbu Lisy Marie a požaduje, aby byl dodatek prohlášený za neplatný.

Joel Weinshanker, obchodní partner Lisy Marie ve společnosti Elvis Presley Enterprises, uvedl, že dcera slavného zpěváka měla jasno v tom, kdo by měl po její smrti dál pečovat o Elvisův odkaz. Dle jeho slov to měli být právě Riley a Ben. Slavnou rodinu tak nejspíš čeká ošklivá právní bitva.

Reklama

Další články

Načítám