Hlavní obsah
Článek

Reality show Výměna manželek opravdu nemá hranice. V dalším díle se musí Radovan vypořádat s tím, že mu domů poslali lesbičku. Ty přitom nenávidí. Důvod? Už jeho manželka mu utekla za láskou ženského pohlaví. Podívejte se ve videu, jak šokovaně reagoval na přiznání vyměněné manželky, že je na holky.

Rodina Dobrovolných žije v severních Čechách ve vesničce Zdislava. Radovan dělá zámečníka u Českých drah, Jitka má pět dětí, dvě ale žijí s jejím bývalým manželem. Druhou rodinu tvoří Sylva a Andrea. Dvě ženy, které mají na starost pět hladových dětských krků ve věku od šesti do patnácti let. Lesbický pár žije v malém domku na severní Moravě v obci Rohle. Sylva pracuje jako dělnice, její přítelkyně Andrea je nezaměstnaná. Když se Sylva objeví před Radovanem a řekne mu, že nemá manžela, ale partnerku, s mužem to zle zamává.

„S něčím takovým jsem se setkal dřív. Má bývalá žena si našla partnerku a odešla za ní. Všechno se pak změnilo. Protože žijeme na malé vesnici, tak jsem se s tím pral mnohem dýl,“ tvrdí s tím, že měl peklo i v místní hospodě, kde se mu smáli, že si ani neumí udržet ženu. Před Výměnou se bál, že mu produkce právě lesbičku nasadí. „Říkal jsem, že jak mi sem někdo takovej vleze přes práh, tak už mě tu neuvidí. Ale člověk s tím musí počítat. Přijede buzna nebo lesba, tak co, no. Nějak to těch deset dnů přežijeme,“ řekl upřímně.

Napětí je cítit i v domácnosti lesbíček. Jitka se Andree nepozdává a neustále ji kritizuje za to, že nechce uklízet. „Neplní svoje úkoly, nevynese koš, nemá uvařený oběd,“ říká nespokojená Andrea a na adresu Jitky poznamenává: „Já jsem ještě neviděla takovou mrchu línou! Nic nedělá. Přihlásila se jen kvůli penězům. Zlatá Sylva!“ zuří Andrea, která svými vzteklými výlevy Jitku dokonce rozbrečela. Výměnu vysílá v pátek večer televize Nova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám