Hlavní obsah
Článek

Ve filmu Jana Prušinovského Grand Prix hraje Tatiana Dyková (45) narkomanku Jindru. Aby vypadala dle představ režiséra, podstupovala každý natáčecí den značnou úpravu zevnějšku. Museli jí omastit vlasy i „zhoršit“ pleť a zuby a práci tým odvedl tak dobře, že se herečka styděla i před štábem.

„Jsem tam opravdu hodně ošklivá a nejdřív jsem se styděla vůbec mluvit s lidmi ze štábu, protože mám strašně ošklivou pleť i zuby, mastný vlasy. Je to fakt trochu nechutný. Takže jsem se styděla a přála jsem si, aby mě viděli, než půjdu do té maskérny. Aby si neřekli, že ta Dyková fakt sešla. Ale pak jsem si na to zvykla a začala si to vychutnávat,“ popsala na Frekvenci 1.

Film, který diváci mohou od 17. března vidět na Voyo, je o trojici automobilových nadšenců, kteří se autem vydávají přes celou Evropu, aby jako diváci zažili atmosféru závodů Formule 1 poté, co jeden z nich vyhraje vstupenky na Velkou cenu Španělska.

V hlavních rolí diváci uvidí Kryštofa Hádka, Štěpána Kozuba a Robina Ferra, ve vedlejší pak např. Miroslava Donutila nebo Annu Kameníkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám