Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U Agáty Hanychové (38) se stále něco děje a i po narození syna Kryšpína plní titulní stránky bulvárního tisku. Podobně je tomu i dnes, kdy deník Aha! přišel s informací, že Agáta zrušila svatbu s otcem svého dítěte Mirkem Dopitou (28) těsně před jejím naplánovaným termínem. Konat se totiž měla již tuto sobotu. Spekuluje se, že za tím stojí médii propíraná Mirkova nevěra, které však jak Agáta, tak její maminka Veronika Žilková (62) nevěří.

Dopita se měl údajně s vidinou sexu sejít s dívkou, která jej kontaktovala na Facebooku, to ale Veronika Žilková pokládá za nesmysl: „Celá ta věc s Mirkem je postavená na tom, že si měl dopisovat se slečnou na Facebooku. Ten profil je ale falešný. Sama to zažívám, když se za mě na sociální síti někdo vydává a komunikuje za mě s mými kolegy. Pak se cítím trapně, když se dozvím, co jim mým jménem píše. Ani já ani Mirek přitom Facebook nemáme,“ sdělila pro Super.cz. Co však stojí za zrušením svatby? Došlo k němu totiž právě po včerejším společném obědě Veroniky Žilkové a její dcery Agáty.

„Mělo to být v den mých narozenin. Ale Mirek má nějaký program ve Vídni, takže jsme to museli zrušit,“ přiznala Hanychová. Ta k celé kauze svého partnera dodala: „Je to celé vykonstruované. Někdo se nám snaží ublížit. Je spousta lidí, kteří mě chtějí zničit,“ nepřipouští si možnost Mirkových záletů Agáta.

Reklama

Další články

Načítám