Hlavní obsah
Článek

Už jako dítě snila o tom, že bude tančit před velkým publikem, a tak se Sasha Splits rozhodla jít studovat tanec. Rodiče si ale nemohli dovolit platit jí školné, dívka si proto musela přivydělávat v baru. To ale na pokrytí nákladů nestačilo, začala platit kreditními kartami a skončila s obrovským dluhem padesát tisíc dolarů.

V roce 2020 se Sasha dozvěděla o platformě OnlyFans a rozhodla se, že si zkusí vydělat peníze zde. Nejdříve anonymně, nyní pod svým pseudonymem. Aby se odlišila o ostatních dívek, využívá své ohebnosti a fotí se v konkrétních pozicích.

Početné publikum na sociálních sítích Sashe přinesly snímky, na nichž dělá provaz nebo rozštěp. Na pláži, na chodbě, v ložnici... „Zachránilo mě to,“ říká dívka, která už si takovými fotkami vydělala přes dva miliony dolarů.

Zároveň tvrdí, že je ráda, že se vymanila z toxického prostředí taneční školy. Spolužáci ji prý shazovali v každé situaci, a dokonce i jeden z učitelů jí prý řekl, že nezvládne být tanečnicí. „Teď vydělávám mnohem víc než on,“ dodává Sasha.

Reklama

Další články

Načítám