Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý, kdo si pamatuje hudební scénu ze začátku milénia, si jistě vybaví i kapelu, jíž dominovala extravagantní dvojčata z Německa. Ta byla k vidění i ve čtvrtek v ulicích Hollywoodu, když se společně vydala na nákupy do obchodního centra Maxfield. Z teenagerů se mezitím stali třicátníci, kteří image změnili od základů.

Přestože v letech největší slávy s jejich hity Durch den Monsun, Spring nicht či Automatic byl nejvýraznějším členem kapely složené z Billa Kaulitze, Toma Kaulitze, George Listinga a Gustava Schäfera první zmiňovaný, který chodil výrazně nalíčený a nosil obří černé natupírované háro, v současnosti je mnohem známější jeho o deset minut starší bratr Tom, a to především kvůli manželství s topmodelkou Heidi Klum (50). Řeč je pochopitelně o skupině Tokio Hotel.

Heidi se začátkem roku 2018 kvůli provalení vztahu se zajíčkem stala u mnohých terčem posměchu, lidé nedokázali přijmout především jejich šestnáctiletý věkový rozdíl a skutečnost, že by se měl Tom postavit do role otce početné rodiny.

Modelka má totiž z předešlého manželství se zpěvákem Sealem tři děti a s Flaviem Briatorem ještě nejstarší dceru Leni, kterou však Seal od miminka vzal za svou a osvojil si ji. Pár překvapil, když koncem roku 2018 oznámil zásnuby a následně v únoru 2019 došlo ke svatbě. I když jim veřejnost moc nevěřila, aktuálně platí za velice stabilní pár, který každoročně baví miliony lidí svými geniálními kostýmy na oslavách Halloweenu.

Zatímco Heidi vedle svého muže bez nadsázky mládne, Tom si nechal narůst dlouhé vlasy a plnovous, díky čemuž si přidal hezkých pár let navíc. Také Bill radikálně změnil vzhled, a přestože pořád rád zkouší něco nového, aktuálně nosí upravené strniště a vlasy má odbarvené na blond.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám