Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvízová dáma z pořadu Na Lovu a Superlovu, meteoroložka Dagmar Jandová, je v soukromém životě šťastnou maminkou dvou dcer. Právě rodina ji během televizní kariéry podporuje nejvíce.

Kvízová dáma z pořadu Na lovu odhalila soukromí: Promluvila o dcerách i zákulisí vědomostní show

"Manžel mě zná léta letoucí, takže ví, že mě vždycky bavily hry a kvízování. Tvořím otázky i pro deskové hry, a to ve velké míře posledních 10 let, takže manžel mě zná a vzal to jako fakt,“ svěřila se Dagmar moderátorovi Ondřeji Kočímu v našem pořadu Superchat.

Na své dcery je náležitě pyšná, a jak nám Kvízová dáma potvrdila, jablko nepadlo daleko od stromu. „Dcery se také zajímají o všechno možné. Starší dcera se dostala na osmiletý gympl a má přehled, jsem spokojená.“

Dagmar také těší, že právě její dcery se díky sledování oblíbeného pořadu učí další věci. „Mám velkou radost, že se dozvědí spousty věcí, když mě v televizi sledují. Koukají nejen na mě, ale také na kolegy, kolikrát mi řeknou, že tohle vědí, že to jsme měli Na lovu. Takže si ty odpovědi pamatují a to je fajn,“ doplnila během našeho rozhovoru Jandová. Celý Superchat můžete poslouchat i ve všech podcastových aplikacích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám