Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těsném sousedství sídel prince Harryho (39) a jeho rodiny, moderátorky Oprah Winfrey (69) či její kolegyně Ellen DeGeneres (65) s Portiou De Rossi (50) v kalifornské Santa Barbaře se nachází tato malebná chata, která je k dispozici novým majitelům. Nemovitost ve čtvrti Montecito je v nabídce za 5,75 milionu dolarů, tedy bezmála za 130 milionů korun.

Na ploše 250 metrů čtverečních se nacházejí tři ložnice, tři koupelny, otevřená kuchyně, jídelní kout, obývací prostor s krbem a různá zákoutí s posezením. Celému interiéru přitom dominuje především otevřený prostor v rustikálním pojetí.

Francouzská okna s výhledem do zahrady, psací koutek, či kuchyně vybavená dvojitou troubou, velkou lednicí, spoustou úložných prostor i velkou pracovní plochou jsou dalším bonusem.

Punc jedinečnosti celému interiéru jistě dodává i obrovská dřevěná loď zavěšená nad stolem s lavicemi u vchodu do zahrady. Vybavení domu, jehož součástí je řada uměleckých děl ve stylu art deco, je rovněž součástí kupní ceny.

Také travnatý pozemek se vzrostlými stromy o rozloze 0,85 akru je velmi příjemným místem k trávení volného času a relaxování v zeleni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám