Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znáte ji jako představitelku studentky Žofie ze seriálu Pan profesor. Ještě před tím ale mladá herečka Radka Caldová stihla natočit jednu z hlavních rolích v historickém velkofilmu Služka, který nyní přichází do kin. Na jeho premiéře už jsme si s ní povídali jako s čerstvou maminkou.

"Rodila jsme před dvěma týdny. Mám syna, jmenuje se Kvido," prozradila Super.cz Radka, která si na partnera našla v branži, ale nikoli mezi herci. "Patří na opačnou stranu kamery a nestojí o pozornost," upřesnila, když místo partnera zapózovala se svým filmovým manželem, jehož ztvárnil Cyril Dobrý.

S Radkou jsme si povídali i o natáčení, které si na zámku ve Slatiňanech užila. "Bylo to nádherné mít možnost chodit po zámku, jako by vám patřil, skákat po zámecké posteli. To je sen," vyznala se. Horší už to bylo s kostýmy, protože měsíc natáčela v korzetu, který jí pro film vytvořili na míru. "V momentě, když mi ho stáhli, tak jsem se opravdu trošku dusila. Po tom měsíci, co jsem ho nosila, mi ochably svaly," svěřila.

Její postava, panská dcerka Resi, prožívá i lesbický vztah se služkou v podání slovenské herečky Dany Droppové. Nejen o tom, jak natáčení intimních scén probíhalo, nám Radka vyprávěla v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám