Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Tereza Chlebovská neví od svého vítězství v soutěži krásy, kam dřív skočit. Jedna přehlídka či jiná práce střídá druhou a půvabná brunetka ještě musí odolávat návalu mužů, kteří o ni teď jeví zájem. Od té doby, co usedla na trůn, jí chodí jedna žádost o rande za druhou.

"Je pravda, že zájem se zvýšil. Během tří dnů se mě snažilo přidat do přátel na sociální síti asi tisíc lidí. Byly i žádosti o rande, kafe, chodí mi básničky," prozradila Česká Miss. Profily si zatím neprohlíží.

"Stále jsem bez partnera, ale nebráním se tomu. Když se chce, všechno jde. S prací bych to určitě skloubila," dodala Chlebovská, která se společně s Anetou Savarovou a Markétou Poulíčkovou proměnily v anděly a pokřtily v luxusní pražské restauraci symbolicky peříčky nové andělské koktejly.

"Já jsem dneska za toho zlého černého anděla, ale v reálném životě to tak hrozné se mnou není," dodala s úsměvem Chlebovská.

Reklama

Další články

Načítám