Hlavní obsah
Článek

To, že se natáčení může zvrtnout, zažila na vlastní kůži herečka Linda Rybová (48). Tu totiž uvidíme v novém krimi seriálu Zákony vlka. Natáčení jedné scény se ale změnilo v drama a herečka musela vyhledat lékařskou pomoc.

„Hned první natáčecí den jsem se poranila. Měla jsem porcovat králíka, a protože Sára je ostrá holka, porcovala jsem ho s patřičnou důrazností. Měla jsem na to dokonce poradkyni, která mě to učila. Při posledním záběru jsem si uřízla prst. Pak se chvíli nedalo točit, všude byla krev a nešlo to zastavit. Tím to začalo. Občas to bylo náročné a trochu nebezpečné,“ popsala Linda šílenou situaci.

Jejího partnera hraje Stanislav Majer (45). Právě oba herci si během natáčení dokonale sedli. „Těšila jsem se. Se Standou Majerem se známe dlouho z různých průchodů Prahou, divadly a tak, ale nikdy jsme spolu nepracovali,“ dodala herečka.

Právě i Standovi se při natáčení nevyhnuly nebezpečné situace. Například scéna, kdy s autem spadl do přehrady. „Tam jsem se nechal částečně zastoupit kaskadérem. Byl jsem ve stresu a fyzické vypětí trošku bere dech. Překvapilo mě, jak málo pod vodou vydržím. Asi jen pár vteřin. Kaskadéři mi vysvětlovali, že je to úplně normální, jakmile je tělo v nějakém napětí, nevydrží s nádechem. Kromě toho mi vadily otevřené oči pod vodou, nemám to rád. Nebylo to nic příjemného,“ vzpomíná Stanislav Majer na jednu z úvodních scén seriálu Zákony vlka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám