Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na loňském předávání cen Český slavík se Lucie Vondráčková (44) postarala o model s nejvíce odhaleným výstřihem a pod bílé sako tehdy oblékla jen řetízkový top. Model se setkal s úspěchem, a tak se herečka a zpěvačka rozhodla obléci ho znovu.

Po vzoru svých kolegyň se tak přidala k recyklaci oblečení, které je v posledních letech stále více trendy. Nebojí se ho ani vévodkyně Kate nebo Jitka Čvančarová, která dvakrát vynesla nezapomenutelné modré šaty.

Pořizovat si tak na každou společenskou událost něco nového už se prostě nenosí. Na křtu nové vycházející hvězdy domácí hudební scény, zpěváka Davida Peta, se tak Lucie Vondráčková objevila v již známém bílém dámském obleku. A opět byla středem pozornosti.

Tentokrát Lucie pod sako nezvolila odvážný top, ale bílé triko. I tak model fungoval a herečce to v něm velmi slušelo. „Davidovi držím palce. Má v sobě silné melodie a příběhy, a to prostě nikdy nevyjde z módy. Tak ať mu na cestu showbyznysem svítí správné světlo a najdou si ho věrní fanoušci,” popřála mu Lucie Vondráčková, která byla kmotrou videoklipu spolu se zápasníkem MMA Davidem Kozmou nebo lednovou playmate Marií Langerovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám