Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hostem našeho pořadu Superchat byla oblíbená Kvízová dáma alias Dagmar Jandová, která se svěřila s tím, že když jí přišla nabídka, aby se zúčastnila konkurzu na lovkyni v pořadu Na lovu a nyní v Superlovu, byly to právě její dvě dcery, které ji přemluvily, ať do toho určitě jde. Během natáčení si všichni lovci neuvěřitelně padli do noty a tráví spolu i čas mimo kamery.

Kvízová dáma z pořadu Na lovu odhalila soukromí: Promluvila o dcerách i zákulisí vědomostní show

Byli jsme s kolegy z Na lovu například ve Vídni. Vzali jsme děti a strávili jsme tam asi pět dní. Doktor Vševěd nám dělal průvodce, což bylo dobré, protože se člověk dozvěděl mnohem více, než kdyby měl nějakého obyčejného průvodce,“ svěřila se Dagmar moderátorovi Ondřeji Kočímu.

A i doma v Praze se lovci často potkávají. „My chodíme třeba i na hospodské kvízy. Tak se setkáváme nebo si posíláme nějaké zajímavosti a tak.“

Kvízová dáma navíc pracuje jako meteoroložka a také už několik let tvoří kvízové otázky pro deskové hry. Celý pořad Superchat můžete také slyšet ve všech podcastových aplikacích. Děkujeme za odběr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám