Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) vždycky věděla, jak zaujmout, a jak se zdá, její dcera Lourdes Leon (27) se od mámy hodně naučila. Její poslední fotky jsou hodně odvážné a také tak trochu strašidelné.

Lourdes Leon je tanečnicí, zpěvačkou, zároveň ale také vycházející modelingovou hvězdou. Chodí přehlídky pro známé značky a v polovině února debutovala ve své první kampani jako tvář firmy vyrábějící make-up. Lourdes ale rozhodně není typickou kráskou, která by si upravovala každý detail na svých fotkách a stylizovala se do Barbie. Ba právě naopak. Od své maminky pochytila fakt, že nejúčinnější je lidi šokovat, a tak se podle toho zařídila.

Před časem například na sociální síť umístila fotky ve velmi odvážných šatech s průstřihy, teď přidala snímky v průsvitné bílé košilce, pod kterou si samozřejmě nevzala podprsenku a s make-upem, který by jí mohl závidět i Marilyn Manson. Lourdes si nasadila bledě modré kontaktní čočky a celé oči si pak ještě nechala silně nalíčit. Výrazné byly i její rty, na kterých si zakládá.

Lourdes na nových fotkách

Na svých fotkách označila i vizážistku, která byla za celý vzhled zodpovědná a v minulosti spolupracovala například s Meghan Markle nebo Addison Rae. K fotkám pak připsala v překladu cosi jako „kalifornský debilní make-up.“ Pod fotografiemi vypnula komentáře, takže se nedozvíme, co si o jejích fotkách myslí její fanoušci, sama Lourdes je ale určitě spokojená s tím, že se jí na sebe podařilo upoutat pozornost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám