Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naomi Campbell (53) je i po padesátce nádherná žena a září na módních přehlídkách klidně i mezi o tři dekády mladšími kolegyněmi. Přesto ale na svých posledních fotkách sáhla ke kroku, který pobouřil mnoho lidí. Na snímcích si podle nich upravila velikost hlavy, zmenšila nos a vyhladila pleť.

Topmodelky známé z devadesátých let už dnes většinou nejsou tak pracovně aktivní jako právě Naomi Campbell. Pokud se dá o někom říct, že dokázal zastavit čas, pak je to právě tato čokoládová bohyně, která i po padesátce vypadá při každé příležitosti úchvatně. Stejně tomu bylo i na oscarové party Vanity Fair, kam modelka dorazila v odvážné bílé róbě. Její obličej byl bezchybný a na zveřejněných snímcích vypadala Naomi opět skvostně.

Pro ni nebo pro její tým to ale bylo zřejmě málo, a tak si na Instagram později vystavila fotky, ze kterých je na první pohled velmi patrná úprava ve photoshopu. Fanoušci hned upozornili na to, že si Naomi na fotografii nechala zmenšit hlavu i nos, rozsáhle retušovat čelist a také vyhladit pleť.

Naomi si nechala fotografie upravit.

„První fotka je ten nejhorší photoshop, jaký jsem kdy viděl,“ ozval se jeden z fanoušků. „Je to NAOMI. A její tým nebyl schopný najít jednu dobrou fotku?“ stěžuje si další. „Nepotřebujete filtry. Zůstaňte skutečnou královnou,“ přidává se další. „Retuš na její čelisti vypadá tak divně, že bez ní je to mnohem lepší,“ zhodnotil jiný. „Je dokonalá, tohle je tak zbytečné. Sama má perfektní nos,“ zní další hlas. Jiný pak psal o tom, že její hlava je na fotce až komicky malá.

Není to poprvé, co byla Naomi „obviněna“ z úpravy vlastních fotek. Modelka si z takových hlasů ovšem nejspíš nic nedělá a na sociální síti si chce zveřejňovat jen tu nejlepší verzi sama sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám