Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nutno přiznat, že Denisa Mečiarová na sebe umí strhnout pozornost. Celé Slovensko ji poznalo před lety ve vile Big Brother. „Tehdy jsme tam spolu s jednou soutěžící předváděly dost intimní věci a na naši lesbickou show se tehdy dívalo snad celé Slovensko. Vím, že to patřilo mezi nejsledovanější díly,“ vzpomíná na svou reality show zkušenost Denisa.

V domě prošpikovaném kamerami se tehdy ještě pyšnila skromnými jedničkami. „V nějakém rozhovoru jsem řekla, že je mým snem fotit pro Playboy. Tak se mi po konci soutěže skutečně ozvali a já nafotila svou první sadu fotek pro tenhle magazín. A za to, co jsem dostala, jsem si hned nechala udělat nová prsa. A rozhodně jsem udělala dobře,“ říká Denisa, která se před objektivem nikdy nestyděla.

I díky tomu se záhy vypracovala z číšnice v respektovanou a uznávanou tanečnici, které striptýz není cizí. Teď je jedním z drahokamů nejznámějšího pražského strip baru Hot Peppers. „Líbí se mi, když má podnik úroveň a tancování tam má nějaký styl, proto tancuju právě v Papričkách a jsem tam moc spokojená,“ říká Denisa.

Ta už pro Playboy nafotila několik dalších sérií a nutno přiznat, že před nahatým objektivem zraje jako víno. Ostatně to můžete v naší fotogalerii posoudit sami.

Reklama

Další články

Načítám