Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meteoroložka Dagmar Jandová, kterou český národ zná především jako Kvízovou dámu z pořadů Na lovu a Superlov, vyniká nejen svými znalostmi, diváky překvapila i svým hlasem. Může za to ale náhoda, které se okamžitě chytil moderátor Ondřej Sokol (52).

„Já se teda stydím do teďka, protože si nemyslím, že jsem nějaká dobrá zpěvačka, ale znám hodně českých písniček a vzniklo to úplně spontánně. Během natáčení jsem něco zanotovala a od té doby mě Ondra (Sokol - pozn. redakce) přemlouvá, když je tam nějaká písnička, ať kus zazpívám,“ svěřila se smíchem Dáša v našem pořadu Superchat u moderátora Ondřeje Kočího.

Díky studiu biologie a zeměpisu může v televizi uplatnit své široké znalosti. Její vědomosti například o hmyzu dostaly snad každého diváka. Jsou jí tyto informace platné i v běžném životě? „To asi ne, teď to konečně všechno zužitkuji. Mě vždycky bavilo i hmyz fotit a pak jsem si našla co to je za druh, teď se mi to hodí,“ smála se v našem rozhovoru Dagmar Jandová. Celý Superchat si můžete pustit na tomto odkazu:

Kvízová dáma z pořadu Na lovu odhalila soukromí: Promluvila o dcerách i zákulisí vědomostní show

Nezapomeňte, že náš pořad také můžete poslouchat ve všech podcastových aplikacích. Děkujeme za váš odběr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám