Hlavní obsah
Článek

Kdybyste si měli představit panskou kuchařku, zřejmě by vám nenaskočila podoba herečky Ani Geislerové (48). Režisérka nového filmu Služka Mariana Čengel Solčanská ale byla jiného názoru. Ovšem zásah z kostymérny musel byl doslova obří. Tělo křehké herečky ve snímku nepoznáte.

"Celý film jsem strávila v kuchyni, jen jednou nás vytáhli na zámek nahoru na dvůr, takže žádné velkolepé kostýmy nemám. Jsem furt v zástěře a možná jednou v noční košili. A zatímco všichni ostatní ráno přicházeli do kostymérny a stahovali je do korzetů, já se naopak vycpávala do různých rozměrů, povadlých tvarů, spodniček a suknic," vypočítala Aňa, která prozradila, že jí obří vycpaná prsa ještě zatěžkávali, aby byla povislá.

"Kristýna je zemitý člověk, u kterého můžete mít jistotu, že vám řekne pravdu, i když to bude nepříjemné. A to je ta dobrá jistota u těch lidí, kteří už o životě vědí své a nebudou vám věšet žádné bulíky na nos," dodala ke své postavě. V rozhovoru se vrátila i k postavě Olgy Havlové, kterou před pár let ztvárnila. S kuchařkou ze Služky našla překvapivou podobnost.

Promluvila také o tom, že jako kuchařka musela samozřejmě i vařit, ocenila, že režisérka nechala dodat pravé suroviny. Jedna zkušenost ovšem byla poněkud nechutná. Jaká, to se mj. dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám