Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Video vzkaz od těhotné přítelkyně mu vehnal slzy do očí. Někdejší vítěz soutěže Muž roku Josef Kůrka bojuje v reality show Survivor a doma nechal svoji snoubenku, která mu brzy přivede na svět syna.

"Chceme ti s babičkou říct, jak nám strašně chybíš a jak ti fandíme. Miluju tě, fandím ti a strašně se na tebe těším. Rafael roste a taky se na tebe těší," nahrála Pepovi video jeho partnerka Angie společně s Pepovou babičkou.

Angie první měsíce odloučení prožívala těžce. Nyní je to prý výrazně lepší. Prý i proto, že jí Pepa do ničeho nemluví. "Tu svobodu, že si můžu vzít všechno, co chci, a nikdo mi to nekomentuje. Pepa je takový, že mi řekne: tohle si neber, lásko, je to moc vulgární,“ prozradila Super.cz.

"Ale samozřejmě mi moc chybí. Takové to těšení se, když jsem byla na ultrazvuku nebo když jsem se dozvěděla, že to bude chlapeček. Je to takové smutné,“ dodala exotická kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám