Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera večer se uskutečnil slučák dívek a žen, jejichž krása okouzluje doma i za hranicemi. Modelingová agentura Czechoslovak models uspořádala pro modelky a své přátele luxusní večírek.

Výhradně kvůli této party navštívila Prahu na čtyřiadvacet hodin Alena Šeredová (46), objevila se zde Simona Krainová (51) a překvapivě bez příliš velkého zpoždění dorazila na večírek i Andrea Verešová (43). Československá kráska na první pohled zaujala modelem od Yves Saint Laurenta.

„Ty šaty jsou úžasně multifunkční. Můžu se do nich zabalit před chladem, nebo se naopak odhalit," provokovala Verešová svými nahými zády.

Velké pozdvižení způsobila herečka Petra Špindlerová, která přijela na večírek na kole. Někdejší hvězda seriálu Rodinná pouta dělala doprovod příteli Kajetánu Písařovici, který v agentuře řadu let působí jako model. Špindlerová se nenechala vyvézt z míry tím, že většina hostů přijela na akci v nablýskaných limuzínách a ona na kole Ukrajina. Milovnice jógy a vyznavačka alternativního způsobu života se přesto na večírku skvěle bavila.

Reklama

Další články

Načítám