Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obě psaly o rodičovství, obě si vzaly hudebníky, obě daly před šoubyznysem přednost rodinnému životu, ale ani jedna bohužel neuměla odolat heroinu. Ten zabil jak moderátorku Paulu Yates, tak i její mladičkou dceru Peaches. Za životem Yates se ohlíží dokument stanice Channel 4.

Fanoušci ji znali jako moderátorku pořadu The Big Breakfast nebo hudebního The Tube, ona se nechala slyšet, že její nejmilejší rolí je ta mateřská. Jejím první manželem byl Bob Geldof, se kterým měla tři dcery. Nejstarší Fifi, prostřední Peaches a nejmladší Pixie. Druhému manželovi Michaelu Hutchencemu pak porodila čtvrtou dceru Tiger Lily.

Ačkoli ji veřejnost považovala za excentrickou a koketní ženu, podle přátel prý byla v soukromí tichá a vyhovoval jí vesnický život, kde se mj, věnovala psaní knih o rodičovství. Stejně tak její dcera po narození dětí, synů, které měla s muzikantem Thomasem Cohenem, psala o mateřství sloupky pro magazín Matka a dítě.

Vzhledem k jejich podobnému životu tak až mrazí z poslední fotky, kterou Peaches sdílela na sociální síti den předtím, než ji doma našli bez známek života. Byla to fotka z dětského věku, na níž je právě se svou matkou. V dubnu od její smrti uplynulo devět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám