Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřicet dní se Gabriela Gášpárová (23) neozvala svému partnerovi Petru Havránkovi, který bojuje v reality show Survivor. Produkce v rámci soutěží účastníkům několikrát předávala vztazy od blízkých. A Pítr, o jehož románku s Andreou Bezděkovou (29) na ostrově spekulovali i spoluhráči, stále marně čekal na vzkaz od jeho partnerky Gabriely Gášpárové.

Až nyní se dočkal. Tým Hrdinů vyhrál v soutěži video vzkazy od blízkých. Pítrovi vzkaz nahrála maminka a hned poté se na obrazovce objevila partnerka Gabriela.

"Čau miláčku. Doufám, že si to tam alespoň v rámci možností užíváš. Jsi strašně šikovnej, tak nepolevuj a vydrž to až úplně do konce. Nejradši bychom tě už měli zpátky, protože nám hrozně chybíš. Držíme ti pěsti a věříme, že to vyhraješ. Ani neexistuje jiná možnost. Samozřejmě mi hrozně chybíš, strašně se na tebe těším. Měj se krásně. Miluju tě," dostal Pítr video vzkaz. Když dozněl, po tvářích mu tekly slzy.

"Doufal jsem, že tam bude přesně ten člověk, který tam byl. Ve chvíli, kdy jsem viděl Gabču, to byl nepopsatelný pocit. V den odletu jsem ji vezl do nemocnice na operaci a už jsem nevěděl, jak to dopadlo. Jsem rád, že je v pořádku, že ji vidím, že se doma vůbec nic neděje a že je ještě krásnější, než když jsem odjížděl," dodal Havránek.

Reklama

Další články

Načítám