Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Představitelka Laury v Ženách v pokušení Veronika Kubařová (24) dostala další filmovou nabídku, v níž může ukázat nejen své herecké kvality, ale také ženský půvab. V Mým vysvlečenym deníku, filmu, který otevřeně ukazuje život mladých plný drog, sexu a alkoholu, má scénu, v které se divákům ukáže nahá ve sprše. Prohlédněte si podrobně její snímky v naší fotogalerii!

Veronika Kubařová je přítelkyní režiséra Karla Janáka. S tím se poznala před šesti lety při natáčení teenagerovské komedie Rafťáci a od té doby se od sebe dvojička nehne. Prý i při natáčení choulostivých scén ve Vysvlečenym deníku si svou krásku pořádně hlídal.

Filmová komedie o dnešních teenagerech vznikla na základě deníku sedmnáctileté dívky a rodiče při ní leckdy jen zalapají po dechu. Tvůrci dokonce náctiletým radí: „Držte od filmu zásadně dál své otce a matky, jinak by vás po jeho zhlédnutí nemuseli už nikdy nikam pouštět.“

Můj vysvlečenej deník se může pochlubit zajímavou statistikou - ve filmu se postupně objeví devatenáct vysvlečených dívek. Na prvním místě je právě Veronika Kubařová, jejíž hrdinka Johana sundá úplně vše hned dvakrát a k tomu třikrát jen něco. Trochu se svlékla i Berenika Kohoutová (Kasandra), a když na to přišlo, vlezly polonahé do fontány také Šárka Vaculíková (Andy) se Sandrou Černodrinskou (Káča). Film má premiéru ve čtvrtek 26. dubna.

Reklama

Další články

Načítám