Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavol Habera (62) své soukromí odhalí jen málokdy, ale když už se tak stane, stojí to za to. V současné době je v Paříži a své fanoušky potěšil několika fotkami, mimo jiné i tou, kde stojí ve vagonu metra. Přiznal, že takto cestoval naposledy jako mladý jinoch.

V listopadu podstoupil plánovanou operaci kolene, teď už je ale všechno v pořádku, a tak mohl muzikant odcestovat na pár dní do Paříže. Počasí sice jemu a jeho ženě, která je také v Paříži, zatím příliš nepřálo, jaro se ještě úplně neohlásilo, Pavol si ale město užívá i jinak. Nejdříve si na sociální síti vystavil fotku z hotelového pokoje, později ze slavného Náměstí Vendôme. Jako další následovala fotka z vagonu metra, kterou hudebník vtipně okomentoval.

Pavol Habera sdílel snímek z metra.

„Poznávání místního obyvatelstva v praxi. V metru po čtyřiceti letech. V očích mírná nejistota.“ Fanoušci na jeho větu samozřejmě ihned zareagovali a zahrnuli ho mnoha komentáři. „To je tak, když Bůh sejde z Olympu a podívá se, jak žije prostý lid,“ napsal jeden ze sledujících. „Vypadáte vyděšeně. Možná Vám měl někdo zazpívat: “držím ti miesto, teraz už vieš to,“ přidal se další. A jiní zpěvákovi radili, aby si příště koupil lístek, že tak bývá jízda méně stresující.

Pavol každopádně své fanoušky pobavil a potěšil snímky ze svého soukromí. A tak budou jistě čekat na to, jaká další pařížská dobrodružství ještě odhalí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám