Hlavní obsah
Článek

Máte dojem, že se díváte na dámu po padesátce? Ani my ne. A zřejmě ani tisíce lidí, které Nathalie Gangon z Quebecu fascinuje na TikToku. Tahle čtyřiapadesátiletá Kanaďanka, která se díky svému vzhledu dostala už i na titulní strany novin, se ráda ukazuje velmi spoře oděná a ještě radši si pak čte komplimenty od výrazně mladších mužů.

Nathalie se pochopitelně hojně setkávala nejen s tím, že jí nikdo nechce věřit její věk, ale také s otázkami, jak to dělá, že vypadá tak báječně. Podle ní za to může jeden její rituál, který ale dozajisté není pro každého... Dodržuje totiž šestnáctihodinový půst, a to striktně každý den. Jídlo tak přijímá pouze jednu třetinu dne. Tento fígl ale prý výborně funguje na správné zažívání. Do toho se pochopitelně věnuje i posilování.

‚Fit babička‘, jak se Nathalii přezdívá, dřív pracovala jako obchodní ředitelka a TikTok začala používat v červenci 2020. Brzy se na síti stala populární a její příspěvky mají tisíce zhlédnutí.

Když se navíc podělila o to, že má o dvanáct let mladšího partnera, dostalo se jí dalšího přízviska, a to ‚cougar‘, tedy puma. Tak se v angličtině říká ženám, které randí s mladšími muži.

A co říkáte na tuhle sexy babičku vy?

Reklama

Další články

Načítám