Hlavní obsah
Článek

V pouhých pětatřiceti letech se zřejmě rozhodl ukončil svůj život model Jeff Thomas. Jeho tělo bylo nalezeno pod okny bytového komplexu v Miami minulou středu. Policisté případ stále vyšetřují, ale prozatím se přiklánějí k tomu, že šlo o sebevraždu.

Podle zdrojů TMZ už byla dokončena i pitva, ale orgány činné v trestním řízení ještě oficiálně nerozhodly o příčině smrti.

Thomas byl úspěšným modelem, jehož zastupovala agentura AMCK Models, fotil reklamy a díky své vyrýsované muskulatuře byl vyhledávaným modelem spodního prádla. Založil také poradenskou agenturu, jež se věnovala současnému umění. Znal se také s řadou celebrit jako Megan Fox či Nicole Scherzinger.

Ještě před několika dny se přitom na Instagramu, kde jej sleduje přes 120 tisíc lidí, objevilo několik fotografií, včetně snímku s jeho babičkou, kterou překvapil návštěvou po její dvoutýdenní plavbě z Kalifornie na Floridu.

Jediným náznakem, že by mohl mít model nějaké potíže, by mohl být černobílý snímek, na němž má vytetované slovo "resilience" na ruce. V psychologii jde o odolnost a schopnost vzdorovat nepřízni, zvládat nepříznivé situace a překonávat krize.

Reklama

Další články

Načítám