Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ben Cristovao (36) se po rozchodu s Monikou Bagárovou (29) rozhodl dál nečinně nepřihlížet své samotě a začal se vyzývavě nabízet krásným slečnám. Na svém posledním vystoupení se dokonce vysvlékl do půl těla a adeptkám na novou přítelkyni předvedl své vypracované tělo.

Ben se takhle vystavil na finálovém večeru soutěže krásy Dívka roku 2012, která probíhala v Jičíně. Přitom vše začalo nevinně. Cristovao měl pěvecké vystoupení, které mělo takový úspěch, že se při přídavku rozvášnil a odhodil horní část šatstva. „On má svaly, já mám čáry,“ ohrnovali nos nad Benovou postavou muži, zato dámy si přišly na své. A protože podle informací ze zákulisí Ben patřil k největším pařmenům na následné párty a s Jirkou Mádlem řádil až do časných ranních hodin, kdo ví, zda nakonec neskončil v některé z náručí svých obdivovatelek. A že jich mezi kráskami bojujícími o titul Dívky roku bylo!

Vítězkou soutěže se stala teprve čtrnáctiletá romská dívenka Michaela Horváthová z Ostravy, jež porotu okouzlila svou něžností a upřímností. Mezi vystupujícími byli například Jitka Válková, Jiřina Anna Jandová, Iva Pazderková, Jana Plodková či hvězdný reportér Tomáš Kraus. V porotě pak zasedl Muž roku 2009 Roman Zach, Iveta Lutovská, Hana Kynychová nebo muzikálová hvězda Braňo Polák.

Související témata:
Jičín

Reklama

Další články

Načítám