Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lady Gaga (38) dříve byla pověstná svými převleky a tím, že mnohdy ani nebyla vidět její skutečná tvář. Ty doby jsou ale dávno pryč a teď dokáže šokovat už jen tím, že si smyje silné líčení.

Stefani Joanne Angelina Germanotta neboli Lady Gaga si vydobyla své místo na výsluní šoubyznysu nejen díky svému zpěvu, ale teď už také díky hereckému umu. Úspěch sklidila například za filmy Zrodila se hvězda nebo Klan Gucci a momentálně vzniká další díl Jokera, ve kterém ztvární roli Harley Quinn. Není tak divu, že na letošních Oscarech byla hostem jako herečka. Později vystoupila i jako zpěvačka hitu z filmu Top Gun: Maverick.

Překvapivé bylo ovšem to, jak se Lady Gaga svých dvou rolí ujala. Na červený koberec dorazila jako úchvatná diva v exkluzivní róbě značky Versace a se silným make-upem, který nepostrádal kouřové líčení očí ani výraznou rtěnku. Účes pak tvořil bezchybný francouzský cop.

Na své hudební vystoupení ale Lady Gaga přišla jako úplně jiný člověk. Honosnou róbu vyměnila za seprané černé tričko a roztrhané džíny, její cop doznal značného úpadku, což ale zpěvačce nevadilo a klidně nechala neposlušné prameny volně viset, a hlavně si v šatně nechala kompletně odlíčit celý make-up. I přes její skvělý hlasový výkon se tak publikum soustředilo hlavně na obrovskou změnu, kterou umělkyně prošla během krátkého času.

Lady Gaga tak znovu dokazuje, že není jen výstřední zpěvačkou, která si na sebe kdysi oblékla kostým z čerstvého masa, ale její rejstřík je skutečně velmi široký.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám