Hlavní obsah
Článek

Strávili spolu krásných devět let, což už je dost dlouhá doba na to, aby měli spoustu společných zážitků, na které je milé zavzpomínat u dobrého oběda. Fotografové v úterý okolo poledního spatřili bývalý herecký pár Ala Pacina (82) a Lucilu Solá (46), jak společně zavítali do jejího domu v Beverly Hills.

Otázkou zůstává, zda bude stejného názoru i hercova přítelkyně Noor Alfallah, s níž oscarový velikán tvoří pár necelý rok. Teprve osmadvacetiletá brunetka přitom dřív randila i s Mickem Jaggerem, a tak je zřejmé, že jí výrazně starší muži imponují. O jejich případném rozchodu se doposud nic neví.

S argentinskou herečkou Pacino tvořil pár od roku 2009 a rozešli se před pěti lety. Solá je zároveň maminkou herečky Camily Morrone, s níž byl ve vztahu Leonardo DiCaprio do loňského léta, než se s ní po pěti letech rozešel těsně po jejích pětadvacátých narozeninách. Herec z filmů Kmotr, Vůně ženy či Ďáblův advokát po Lucile randil ještě s o něco mladší izraelskou herečkou a zpěvačkou Meital Dohan, kterou od Pacina dělily rovněž téměř čtyři dekády.

Reklama

Další články

Načítám