Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) je den ode dne krásnější. Moderátorka primáckých VIP zpráv zazářila na tiskové konferenci projektu „Avon pochod proti rakovině prsu 2012“. Na akci byly představeny nové ambasadorky projektu, ale manželka mistra Karla Gotta (†80) na sebe strhla největší pozornost.

Možná to Ivaně slušelo také proto, že se tentokrát nevyšňořila drahými kousky z věhlasných módních domů, ale na akci se objevila v teniskách a jednoduchém triku v lichotivé lila barvě, které pro pochod navrhla Taťána Kovaříková. Známá módní návrhářka je po moderátorce Gábině Partyšové (45) třetí novou ambasadorkou projektu.

„Ze svého širšího okolí vím, co tahle zákeřná nemoc může způsobit. Na pochod jsem sice byla nominovaná Primou, ale kdyby ne, určitě bych tuhle akci podpořila, protože nad rakovinou prsu se dá samovyšetřením a včasnou léčbou vyhrát,“ nechala se slyšet na akci Gottová.

Ivana se už nemůže dočkat, až půjde 9. června v čele pochodu s dalšími známými osobnostmi Prahou. Konkrétně pochod povede z parku Kampa do Žlutých lázní, kde se účastníci mohou těšit na kapely Děda Mládek Illegal Band, Chinaski nebo zpěváky Davida Deyla či Annu K..

Reklama

Další články

Načítám