Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka s čínskými kořeny Lucy Liu (54) popírá snad všechny zákonitosti stárnutí, což v úterý opět předvedla svou účastí na premiéře nového filmu Shazam! Hněv bohů v Los Angeles.

Čtyřiapadesátiletá hvězda Charlieho andílků, Tarantinova Kill Billa či seriálu Ally McBealová dorazila v netradičně střižených zlatých šatech s asymetrickou délkou sukně a spadlými rameny. Dokonale sladěné lodičky a kabelka byly už jen třešničkou na dortu.

Lucy fotografům na červeném koberci zapózovala jak sama, tak s početným zástupem kolegyň, s nimiž ve snímku účinkuje v čele s Helen Mirren. Okouzlující byly ovšem rovněž Faithe Herman v lila topu a sukni, Grace Fulton ve žlutých šatech, Meagan Good v úspornějším kompletu podprsenky a sukně s rozparkem, Rachel Zegler v úchvatných třpytivých šatech s výstřihem a Marta Milans, jež vsadila na červenou a bujný dekolt v hlubokém výstřihu.

Lucy, jež posledních dvacet let vypadá stále stejně skvěle, je přitom podle dostupných informací již několik let single. Po pár nevydařených vztazích, mimo jiné s Georgem Clooneym či Vladimirem Kličkem, se v jejím případě o žádném novém partnerovi neví. Každopádně s kolegy z filmu Djimonem Hounsou či Zacharym Levim, s nimiž se rovněž nechala zvěčnit, by jí to rozhodně slušelo.

Reklama

Další články

Načítám